Onze focus

“Koppelen van Health, Chemical en Agri-Food bedrijven aan Business Angel investors”

Business Angels Connect is een business angels netwerk gericht op Chemie, Life Sciences, Biobased en Food bedrijven. We faciliteren dealflow en dealflow management voor Business angels. Speciaal interessegebied zijn bedrijven die verbonden zijn aan universiteiten, academische ziekenhuizen en accelerators.

Via Business Angels Connect worden investeerders geïntroduceerd bij veelbelovende bedrijven. Nadruk ligt op de kwaliteit van de investeringsproposities die worden geboden. Ook kunnen business angels profiteren van wederzijdse contacten, samenwerking en het delen van kennis. Deelnemende business angels hebben toegang tot het platform en de services van Business Angels Connect. Aan de andere kant helpt Business Angels Connect ondernemers met veelbelovende plannen om hun ambities te realiseren door een realistische propositie voor angel investeerders te definiëren.

Business Angels Connect werkt samen met verschillende strategische partners om toegang te geven tot een brede expertise en een uitgebreid relatienetwerk op het gebied van angel investing en business development. Business Angels Connect werkt exclusief samen met de Topsector Chemie en Topsector Agri-Food. Via hen zijn we gelieerd aan de 44 Centers of Chemical Innovation (COCI’s), Innovation Labs (Ilabs) en Agro-food Field labs. Via ons Local Leadership binnen EIT Health Be/NL zijn we aangesloten bij toonaangevende Accelerators in de Health sector.

Onze samenwerking met Angel Funding Germany geeft toegang tot de duitse angel community. We zijn lid van de Business Angels Europe Club voor het faciliteren van internationale dealflow met de “Champions League” Business Angels netwerken in de EU.