René Reijtenbagh


Tonnie Coenen


Guido de Bie

René Reijtenbagh – CEO, investor relations and dealflow

René Reijtenbagh is CEO van Business Angels Connect en daarnaast is hij oprichter van Angel Funding Germany dat Nederlandse groeibedrijven bemiddelt naar Duitse investeerders. Hij heeft 20 jaar ervaring in het bemiddelen van bedrijven naar financiering via business angels. Hij is Vice president van Business Angels Europe, de Europese confederatie van Business Angels netwerken. René heeft jarenlange ervaring met het selecteren, begeleiden en introduceren van kansrijke bedrijven in de business angel wereld.

Hij was indertijd oprichter van het Business Angels netwerk voor Overijssel en Gelderland, genaamd Meesters van de Toekomst. Van de Vereniging van Business Angels Netwerken Nederland was hij mede oprichter. René is opgeleid als economisch geograaf en bedrijfskundige.

Tonnie Coenen – Corporate Finance

Tonnie Coenen MBA is de mede-oprichter van de “Genium Group”. Binnen “De Genium Group” richt Tonnie zich op activiteiten gerelateerd aan Corporate Finance. Hij is gespecialiseerd op fusie- en overnametrajecten en heeft ruim 100 deals gerealiseerd. Daarnaast is hij veelal op zoek naar investeerders, participanten en MBI-kandidaten. Verder is hij voor diverse bedrijven commissaris, waarbij het zijn taak is om de groei te begeleiden en strategisch mee te denken. Hiervoor was hij als commercieel manager bij de Rabobank verantwoordelijk voor het particulieren basissegment en de Private Banking afdeling. Tevens werd hij adjunct-directeur van de Rabobank vestiging te Groesbeek. Naast zijn werk voor de bank heeft Tonnie Coenen zijn MBA gehaald aan de Erasmus universiteit.

Guido de Bie – Legal Advice

Guido de Bie is eigenaar van adviesbureau Bielegal. Bielegal houdt zich bezig met het juridisch adviseren op het gebied van fusies en overnames in het midden- en kleinbedrijf. Bielegal kan door het adviseren van A tot Z de ondernemer op juridisch gebied volledig ontzorgen. Daarbij hanteert Bielegal een no-nonsense aanpak en staat altijd het belang van de ondernemer voorop. In relatie tot Business Angels Connect kan Bielegal de uiteindelijke deal vormgeven en vastleggen in een passende juridische oplossing.