Over ons

Onze focus

“Het Koppelen van Health, Chemical en Agri-Food bedrijven aan Business Angel investors”

Business Angels Connect is een business angels netwerk gericht op Groene chemie en circulariteit, Health, Life-sciences en Agrifood bedrijven. We faciliteren dealflow en dealflow management voor Business angels. Speciaal interessegebied zijn bedrijven die verbonden zijn aan universiteiten, academische ziekenhuizen en accelerators.

Via Business Angels Connect worden investeerders geïntroduceerd bij veelbelovende bedrijven. Nadruk ligt op de kwaliteit van de investeringsproposities die worden geboden. Ook kunnen business angels profiteren van wederzijdse contacten, samenwerking en het delen van kennis. Deelnemende business angels hebben toegang tot het platform en de services van Business Angels Connect. Aan de andere kant helpt Business Angels Connect ondernemers met veelbelovende plannen om hun ambities te realiseren door een realistische propositie voor angel investeerders te definiëren.

Business Angels Connect werkt samen met verschillende strategische partners om toegang te geven tot een brede expertise en een uitgebreid relatienetwerk op het gebied van angel investing en business development. Business Angels Connect werkt exclusief samen met de Topsector Chemie en Topsector Agri-Food. Via hen zijn we gelieerd aan de 44 Centers of Chemical Innovation (COCI’s), Innovation Labs (Ilabs) en Agro-food Field labs. Via ons Local Leadership binnen EIT Health Be/NL zijn we aangesloten bij toonaangevende Accelerators in de Health sector.

Verder geeft onze samenwerking met Angel Funding Germany ons toegang tot de Duitse angel community. We zijn lid van de Business Angels Europe Club voor het faciliteren van internationale dealflow met de “Champions League” Business Angels netwerken in de EU.

Ons team

René Reijtenbagh

CEO, investor relations and dealflow

René Reijtenbagh is CEO van Business Angels Connect en daarnaast is hij oprichter van Angel Funding Germany dat Nederlandse groeibedrijven bemiddelt naar Duitse investeerders. Hij heeft 20 jaar ervaring in het bemiddelen van bedrijven naar financiering via business angels. Hij is Vice president van Business Angels Europe, de Europese confederatie van Business Angels netwerken. René heeft jarenlange ervaring met het selecteren, begeleiden en introduceren van kansrijke bedrijven in de business angel wereld.

Hij was indertijd oprichter van het Business Angels netwerk voor Overijssel en Gelderland, genaamd Meesters van de Toekomst. Van de Vereniging van Business Angels Netwerken Nederland was hij mede oprichter. René is opgeleid als economisch geograaf en bedrijfskundige.

Tonnie Coenen

Corporate Finance

Tonnie Coenen MBA is de mede-oprichter van de “Genium Group”. Binnen “De Genium Group” richt Tonnie zich op activiteiten gerelateerd aan Corporate Finance. Hij is gespecialiseerd op fusie- en overnametrajecten en heeft ruim 100 deals gerealiseerd. Daarnaast is hij veelal op zoek naar investeerders, participanten en MBI-kandidaten. Verder is hij voor diverse bedrijven commissaris, waarbij het zijn taak is om de groei te begeleiden en strategisch mee te denken. Hiervoor was hij als commercieel manager bij de Rabobank verantwoordelijk voor het particulieren basissegment en de Private Banking afdeling. Tevens werd hij adjunct-directeur van de Rabobank vestiging te Groesbeek. Naast zijn werk voor de bank heeft Tonnie Coenen zijn MBA gehaald aan de Erasmus universiteit.

Carola Keesom

Business development

Carola Keesom heeft meer dan 25 jaar ervaring in business development en marketingstrategie in technologiebedrijven. Ze is als ingenieur Industrieel Ontwerpen afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Ze is medeoprichter van Angel Funding Germany, gericht op cross-border investing.

Boudewijn Reijtenbagh

Marketing en Communicatie

Boudewijn Reijtenbagh is een expert op het gebied van SEO en Content Management. Hij studeert momenteel International Business Administration aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en heeft ervaring als Digital marketeer bij Allianz Benelux. Boudewijn focust zich op het creëren van content voor de website van Business Angels Connect en andere marketing doeleinden.